Brandweer Groningen Verzet Bergen

Geplaatst in Nieuws

Onder het motto “Opgeven is geen optie” gaat Brandweer Groningen de strijd aan tegen kanker. Wij zijn trots om deze stoere mannen en vrouwen te steunen in deze strijd. Hieronder een artikel van wat Brandweer Groningen allemaal gaat doen om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.

Begin juni gaat de actie van start. Dan beklimmen dertien brandweermannen uit Groningen de Alpe d’Huez. Op 5 juni 2013 zullen eerst vijf van hen de berg één keer gaan beklimmen, een hele opgaaf. Maar niks is te gek voor dit team want nog acht van hen zullen op 6 juni de Alpe d’Huez opgaan. Maar deze acht gaan dit niet één keer doen, ook niet twee keer maar maar liefst zes keer zullen zij die dag de berg beklimmen. Opgeven is geen optie!

Voor aanvang van de fietsactie moeten de mannen goed voorbereid zijn op de strijd. Hiervoor zullen zij nog wat trainingsdagen hebben. Ook organiseren zij 6 april nog een spinningmarathon om nog meer geld in te zamelen. Je kunt op de hoogte blijven op de site Brandweer Groningen Verzet Bergen. Hieronder een foto overzicht van de actie:

AD614

AD616

AD617

AD618

AD619

AD620

AD621

AD623

AD624

AD628

AD629