Abbeystones: veelzijdigheid met een nostalgische look & feel

Abbeystones Ivory

Abbeystones: koppelstones van Excluton
Abbeystones zijn tegenwoordig de meest populaire getrommelde stenen. Deze koppelstones, van de fabrikant Excluton uit Druten, staan bekend om hun nostalgische look en feel en zijn dus perfect voor een sfeervol pad in je tuin, maar juist ook voor een prachtig terras! Abbeystones zijn veelzijdig in gebruik, staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en daarnaast zijn ze ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Een prachtig terras of tuinpad in combinatie met weinig onderhoud; de perfecte combinatie! Wie wil dat nou niet?

Abbeystones Toscaans

Getrommelde stenen: high tech nabewerkt
Abbeystones krijgen hun nostalgische oude karakter doordat de stenen ‘getrommeld’ zijn. Echter worden de koppelstones niet meer ouderwets getrommeld, maar worden ze door een  high tech machine nabewerkt met de nieuwste technologieën, zodat de hoge kwaliteit van de stenen gewaarborgd blijft.

Kleuren en formaten: ongekend veel opties
Abbeystones zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Wil jij graag koppelstones in de kleur antraciet of richting zwart? Dan kun je kiezen voor Nero of grijs/zwart. Waan je in Italiaanse sferen met een gezellig zomers terras; deze leg je aan met de Abbeystones Toscaans of juist met
Abbeystones zomerbont of Abbeystones gesmoord bruin. Zeer bijzonder sprekende kleurstellingen zijn de Abbeystones Grigio en Abbeystones Giallo.
Koppelstones zijn er ook in vele maten en diktes. Enkele zeer gewilde formaten zijn de Abbeystones 30x40x6, de Abbeystones 20x30x6, maar ook de 20x5x7 (waalformaat). Welk formaat heb jij het liefst in je eigen tuin?

Legpatronen: eindeloze mogelijkheden
Abbeystones zijn kenmerkend door hun veelzijdigheid, zo ook in legpatronen. Deze koppelstones gefabriceerd door de bekende stenenfabrikant Excluton kunnen in welbekende verbanden worden aangelegd, zoals het elleboogverband, keperverband en het halfsteenverband, maar ook in het speelse wildverband. Bij wildverband worden er verschillende maten stenen geleverd en zit er geen vast patroon in de Abbeystones. De legmogelijkheden zijn simpelweg eindeloos met koppelstones!

Puras: old vs new
Naast Abbeystones, getrommelde stenen, fabriceert Excluton daarentegen ook zeer mooie strakke stenen; de Puras. Heb jij liever een moderne look in je tuin? Kies dan voor de Puras!

Abbeystones Toscaans

Geef een reactie