De in-lite SMART HUB-150: een ultiem vlaggenschip dat technologische vooruitgang en duurzaamheid onderstreept

De in-lite app

in-lite SMART HUB-150 transformator
De in-lite SMART HUB-150 is de nieuwe ultieme transformator van het Nederlandse tuinverlichtingsmerk in-lite: een waar vlaggenschip dat technologische vooruitgang en duurzaamheid onderstreept. De transformator heeft drie apart bedienbare lijnen waardoor de gebruiker de tuinverlichting eenvoudig kan bedienen. De lijnen zijn aan te sturen doormiddel van de in-lite app voor Android en iOS. De SMART HUB-150 van in-lite verlichting heeft een maximale belasting van 150VA en heeft een Bluetooth-bereik van maximaal 100 meter. Kenmerkend aan de SMART HUB-150 is het nieuwe en moderne design en heeft verder een high impact kunststof behuizing. De transformator heeft een IP-waarde van 24, wat betekent dat het volledig spatwaterdicht is. Net als de HUB-50 en HUB-100 beschikt ook de SMART-HUB 150 over een touchscreen besturing en over een easy-connect klikaansluiting.

De HUB-100 en de SMART HUB-150

in-lite SMART MOVE bewegingsdetector
Een aanvulling op de SMART-HUB 150 is de in-lite SMART MOVE bewegingsdetector. De SMART MOVE communiceert volledig draadloos doormiddel van hightech Bluetooth technologie. De movement detector is te koppelen aan 1 of meerdere lijnen en heeft een Bluetooth bereik van 100 meter. De SMART MOVE heeft ook geen stroomtoevoer nodig want het werkt volledig op zonne-energie.

in-lite HUB-50 en HUB-100 transformatoren
De in-lite HUB-50 en de HUB-100 zijn naast de SMART HUB-150 de nieuwe transformatoren van het Nederlandse merk in-lite dat gespecialiseerd is in tuinverlichting. Deze transformatoren hebben respectievelijk maximale installatiewaarden van 50VA en 100VA en hebben een behuizing van high impact kunststof. De HUB-50 en HUB-100 werken met een lichtsignaal, waarmee bijvoorbeeld een overbelasting of foutieve installatie gedetecteerd en voorkomen kan worden. Beide transformatoren beschikken ook over Motion Detection: hiermee gaat de  verlichting binnen 1, 3 of 9 minuten aan wanneer een beweging gedetecteerd wordt. Deze functie is te bedienen met de “Motion Detection” knop op de transformator. Verder beschikken deze strak vormgegeven HUB-50 en HUB-100 transformatoren over een touchscreen met meerdere veelzijdige functies: ‘Permanent on’, ‘Dusk till dawn’, ‘1 to 12 hours on’, ‘Motion Detection’ en ‘Permanent o­ff’. Onderin de transformatoren zitten twee kabelingangen voor de in-lite grondkabels met een gemakkelijke Easy-Connect kliksluiting. Deze aansluiting heeft een afdekkap met magnetische sluiting zodat deze eenvoudig aan te sluiten is. Ook hebben de HUB-50 en HUB-100 aansluitingen voor de in-lite MOVE bewegingsdetector, welke apart verkrijgbaar is. Deze ‘motion detector’ detecteert bewegingen in je tuin tot 12 meter en onder een hoek van 40 graden verticaal en 105 graden horizontaal. Ook zit er onder de transformator een aansluiting voor de lichtsensor. De lichtsensor wordt standaard meegeleverd met de HUB-50 en de HUB-100 en kan gebruikt worden voor dag-/nachtschakelaar en voor urenschakeling. Het is aan te raden de lichtsensor te plaatsen waar geen kunstlicht is.

De in-lite HUB-100

in-lite SPIKE en SPIKE 22
Met de in-lite SPIKE en SPIKE 22 kunnen grondspots nu ook eenvoudig en stabiel in losse ondergronden in je tuin als gras en grind en natuurlijk ook in aarde verwerkt worden. De in-lite SPIKE is geschikt voor de FUSION, HYVE en PUCK, waar de SPIKE 22 geschikt is voor de FUSION 22 RVS, HYVE 22 RVS en PUCK 22. De grondpennen hebben respectievelijk een diameter van 67mm en een hoogte van 215mm en een diameter van 28mm en een hoogte van 170mm en zijn gemaakt van zeer hoogwaardig nylon. De SPIKE en SPIKE 22 zijn ook zeer eenvoudig in gebruik. De grondspots doe je erg makkelijk in de SPIKE en SPIKE 22 grondpennen en de kabel van de spot kan makkelijk door de doorvoer. Vervolgens druk je de pen zeer eenvoudig in de grond. Aan te raden is om voor het plaatsen van de SPIKE en SPIKE 22 eerst een gat te boren of te graven ter grootte van de steekpen. Na het plaatsen van de SPIKE en SPIKE 22 kan het gemaakte gat aangevuld worden met bijvoorbeeld zand of grind.Geef een reactie