in-lite LUNA grondspot: Light Under aN Angle

Nieuw in de stal van in-lite tuinverlichting is de prachtige grondspot in-lite LUNA. De letters in de naam LUNA staan voor ‘Light Under aN Angle’ (licht onder een hoek).  Het is een mooie compacte grondspot van slechts 60mm groot en omdat het kantelbaar is, is deze grondspot uniek in zijn soort.

De LUNA grondspot heeft een eigentijds rond design en kan met een gekantelde brede lichtbron ideaal beplanting, muren, schuttingen en haagjes belichten tot 3 meter hoog en een 85 graden hoek.

RING 68: Mix en Match naar persoonlijke smaak
Ook uniek aan deze LUNA grondspot is dat het geheel aanpasbaar is naar persoonlijke smaak met één van de 3 accessoire ringen welke vervaardigd zijn uit geanodiseerd aluminium van zeer hoogwaardige kwaliteit. Let op: deze moet je los bijbestellen en mag ook niet ontbreken. Je kan kiezen uit 3 varianten, namelijk de RING 68 Black, RING 68 Pearl Grey en de RING 68 Stainless Steel. Welke kleur past het best in jouw tuin?

Als je standaard de LUNA grondspot bestelt, krijg je de Stainless Steel cup voor het plaatsen van de armatuur. Ook is het mogelijk de LUNA in het gras, grind of grond te steken met de in-lite SPIKE 60mm.

It’s in the details.
Enkele cijfers en feiten over de LUNA grondspot van in-lite. De LUNA heeft een A+ energielabel, heeft een inbouwdiepte van 55mm, heeft een IP klasse van 67 en is overrijdbaar. Totaal is de grondspot 68mm groot en heeft een totaal vermogen van 3W/5VA.

Geef een reactie