in-lite tuinverlichting: bijzonder, duurzaam en kwalitatief Nederlands design

in-lite tuinverlichting
Gelukkig: de mooie zomer- en lenteavonden komen er weer aan! De sfeervolle tuinverlichting van in-lite buitenverlichting maakt het nog gezelliger om tot diep in de avond buiten te zitten.
in-lite is een in 1999 opgericht Nederlands bedrijf gespecialiseerd in LED buitenverlichting. Het bedrijf designed alle producten zelf in Nederland en gaat altijd voor energiezuinig en duurzaam. Door de toepassing van LED-verlichting hebben de producten een lange levensduur en hebben ze een zeer laag energieverbruik. In-lite producten werken op basis van laagspanning (12 volt), maar zijn in sommige gevallen ook aan te sluiten op het netstroom.
Wij zijn erg gecharmeerd van het toonaangevende merk, dus bij deze een kleine sneak peek van ons ruime assortiment van in-lite tuinverlichting.

Een bijzonder effect: in-lite grondspots
Wil je een verrassend effect ’s avonds in je tuin? Verwerk dan in-lite grondspots subtiel in je tuin langs of in paden of tussen de beplanting. De Big Nero en Flux grondspots zijn perfect om bomen en hagen te verlichten. Om een prachtig sfeervol lichtpad te creëren kunt u kiezen voor de Puck, Hyve of Fusion!

Grondspots

Mooi en functioneel: in-lite staande buitenlampen
De staande buitenlampen van in-lite kunnen prachtig een oprit of pad belichten. Sommige LED-lampen van staande buitenlampen van in-lite zijn ook verstelbaar, namelijk de Ace en de Mini Scope Duo. Echte eye-catchers langs het terras zijn de Evo Dark, de Liv en de Liv Low.

Sfeervol en breed inzetbaar: in-lite wandlampen voor buiten
Wil je bijvoorbeeld sfeer creëren in bijvoorbeeld de loungehoek van je tuin? Dan zijn in-lite wandlampen de juiste keuze! De Cubid, Halo Down en de Wedge kunnen zorgen voor een prachtige verlichting langs je schutting. Wilt u de zijkanten van je huis mooi belichten? Kies dan bijvoorbeeld voor de Liv Wall, de Ace Up-Down of de Evo Down Dark.

Wandlampen

Richtbare belichting: in-lite buitenspots
Soms wil je bepaalde elementen zoals standbeelden, struikgewas en bomen met licht accentueren. Dit kan met de energiezuinige LED buitenspots van in-lite. De buitenspots zijn eenvoudig in de tuin te prikken met de meegeleverde grondpen. Voor een krachtige gebundelde lichtstraal kan je kiezen voor de Big Scope Narrow Beam. Op zoek naar een multifunctionele maar toch betaalbare buitenspot voor in je tuin? Dan biedt de Mini Scope uitkomst.

Lichteffecten creëren: in-lite opbouwlampen
In-lite biedt ook veel mogelijkheden voor creatieve lichteffecten. Dit kan met behulp van opbouwlampen gemonteerd op een horizontale oppervlakken. Bevestig de Evo Hude 550 Dark en de Evo Hyde 180 Dark aan vijverranden en traptredes voor sfeervolle speelse belichtingen. Wil je prachtig licht bij je pergola of overkapping? Kies dan voor de Mini Scope Ceiling; een krachtige maar toch compacte spot voor aan het plafond.

Opbouwlampen

Kwalitatief Nederlands design
Al 15 jaar lang ontwerpt in-lite zijn producten zelf op Nederlandse bodem. Bij de fabricage worden puur en alleen kwalitatief hoogstaande materialen gebruikt waarbij rekening wordt gehouden met de extreme (weers-)omstandigheden in je tuin.

Duurzaam en energiezuinig
Bij de tuinverlichting van in-lite worden LED-lichtbronnen gebruikt. LED-lichtbronnen verbruiken tot 80 procent minder energie dan normale gloeilampen en LED-verlichting gaat vaak wel 10 keer langer mee dan halogeen lichtbronnen. De LED-lampen in de in-lite tuinverlichting gaan zeker niet ten koste van de lichtopbrengst. In-lite buitenverlichting kan sfeervol licht brengen maar ook warm functioneer licht.

Staande buitenlamp

Tuinverlichting van in-lite is ook te bezichtigen in onze showroom!

in-lite wand in onze showroom

1 Comment

Geef een reactie