in-lite verlichting: future proof

De in-lite SCOPE CEILING

in-lite verlichting is één van de meest vernieuwende merken op dit moment op het gebied van 12 volt tuinverlichting. Dit najaar brengt het Nederlandse tuinverlichtingsmerk in-lite een hand vol nieuwe producten uit; variërend van lampen tot diverse accessoires en een high-end transformator bedienbaar met Bluetooth. Wij lichten alle nieuwe producten even uit voor je in het onderstaande overzichtje!

in-lite SCOPE CEILING
De SCOPE CEILING is de grotere broer van de in-lite MINI SCOPE CEILING. Wil je grote overkappingen en pergola’s in je tuin stijlvol maar toch krachtig belichten? Dan is de in-lite SCOPE CEILING de perfecte tuinverlichting. Deze tuinverlichting is zeer makkelijk te monteren met slechts twee schroeven door middel van de ‘easy mount base’ met bajonetsluiting. Bij de SCOPE CEILING is de KILLFLASH 2 standaard meegeleverd, zodat je een mooi vervaagd licht creëert. De SCOPE CEILING is 66mm breed en is vervaardigd uit duurzaam aluminium en is mooi zwart gecoat. Deze in-lite tuinverlichting heeft een top notch Ledil lens en bevat een A+ Single Chip LED.

in-lite SCOPE CEILING in detail

in-lite BIG NERO NARROW
Binnen de NERO range van in-lite zal de BIG NERO NARROW uitgebracht worden. Deze 12 volt LED grondspot zal een zeer sterk maar smal licht geven voor het belichten van bijvoorbeeld gevels, bomen en grote hagen. De BIG NERO NARROW zal bovendien voorzien worden van een zeer bijzondere innovatie, zodat deze lamp tot de meest vooruitstrevende tuinverlichting van in-lite zal behoren.

in-lite BIG FLUX
Naast dat de NERO range uitgebreid is, zal er ook een geheel nieuwe range toegevoegd worden: de BIG FLUX range. Deze range is speciaal ontwikkeld om grote bomen, gevels en muren uit te lichten. De in-lite FLUX was al een bestaande grondspot van in-lite, maar de BIG FLUX (range) is hier dus een overtreffende trap van.

in-lite BIG FLUX NARROW
De BIG FLUX NARROW grondspot van in-lite heeft, je raadt het al, een smallere lichtstraal dan de BIG FLUX. Perfect als je bijvoorbeeld grote bomen op bepaalde plekken gedetailleerd wil belichten.

in-lite BIG FLUX ASYMMETRIC
De BIG FLUX ASYMMETRIC grondspot van in-lite tuinverlichting geeft een uniek asymmetrisch lichtbeeld aan je muur. Deze LED grondspot zorgt voor speelse catchy effecten in je tuin.

in-lite MINI SCOPE PRO PACK
De in-lite MINI SCOPE is één van de meest geliefde producten van in-lite vanwege zijn mooie kleine formaat en uitmuntende prestaties. Met de introductie van de MINI SCOPE PRO pack speelt in-lite in op efficiëntie op het gebied van installeren en reductie van verpakkingsmateriaal. Bij het installeren van de lampen wordt meer dan 50% tijdswinst geboekt en wordt er 70% minder verpakking gebruikt. Deze pro pack bevat 12 maal de MINI SCOPE helemaal klaar om gelijk geïnstalleerd te worden.

in-lite RISER 2
De RISER 2, de vervanger van de RISER 350, van in-lite is een tussenstuk voor het verhogen van de SCOPE en BIG SCOPE en is te gebruiken met grondplaat als met grondpen. De RISER 2 heeft een hoogte van 345mm en is op verschillende punten verbeterd als zijn voorganger. Doordat de RISER 2 telescopisch is, is het in hoogte verstelbaar tussen de 350mm en de 530mm. Ook is de bekabeling zeer makkelijk weg te werken door het nieuwe design.

in-lite SHIELD 2
De in-lite SHIELD 2 is een accessoire voor de SCOPE om één kant van de lamp af te schermen om een speels effect te geven waarbij aan één kant geen licht is. De SHIELD 2 accessoire is speciaal ontworpen voor de SCOPE. De SHIELD 1 is juist ontworpen voor de MINI SCOPE

in-lite KILLFLASH 2
De KILLFLASH 2 is speciaal ontwikkeld voor de in-lite SCOPE. Het is een opzetring met honingraatprofiel, zodat de lichtbron enigszins wordt gedempt. 

in-lite SMART HUB-150
We hadden hem al eerder genoemd, maar dit najaar komt dus eindelijk de langverwachte in-lite SMART HUB-150 uit. Een transformator met Bluetooth die kan je bedienen met de in-lite app voor Apple en Android. Tevens komt de bijbehorende in-lite SMART MOVE uit, een bewegingsdetector die ook geheel op Bluetooth werkt en zelfvoorzienend is qua stroom.

in-lite app voor Apple en Android voor de SMART HUB-150

Geef een reactie