WS Tuinproducten: simpel en effectief!

WS Tuinproducten
Wil je af van groene of witte aanslag, je antraciete stapelblokken weer mooi van kleur krijgen, of wil jij je (nieuwe) bestrating simpelweg beter beschermen? Met WS Tuinproducten heb je simpelweg geen hogedrukspuit meer nodig! WS Tuinproducten is hèt merk gespecialiseerd in het behandelen, reinigen, coaten en impregneren van (sier-)bestrating! Wij vinden de producten van WS zo fijn werken dat wij er een paar hebben uitgelicht.

WS Advance
WS Advance is het perfecte middel voor het reinigen van je (sier-)bestrating. Het is een zuurvrij schoonmaakmiddel, maar kan ook gebruikt worden zodat andere WS middelen zoals WS Seal & Protect en WS Imperial Black beter in je bestrating trekken. WS Advance dient dan als eerste aangebracht te worden. Met een fles WS Advance kan je gemiddeld ongeveer 50 vierkante beter bestrating reinigen.

WS Green Clean
Wil jij de groene aanslag van je (sier-)bestrating verwijderen? Gebruik dan Green Clean van WS. WS Green Clean maakt de hogedrukspuit overbodig en lang boenen behoort tot de verleden tijd. Met één fles WS Green Clean maak je gemiddeld wel een oppervlakte van ongeveer 100m2 schoon.

WS Kalkuitbloei verwijderaar
Heb je ook witte vlekken op je (sier-)bestrating en wil je deze graag verwijderen? Dan biedt WS Kalkuitbloei verwijderaar de langgezochte oplossing; letterlijk èn figuurlijk! Kalkuitbloei verwijderaar van WS is speciaal ontwikkelt om witte vlekken van kalkuitbloei en zaagslijpsel te doen laten verdwijnen en is daarnaast volledig zoutzuurvrij!

WS Imperial Black
Imperial Black van WS zorgt er weer voor dat je zwarte of antraciet sierbestrating of stapelblokken weer helemaal strak zwart zijn. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat algen en mos slechter hechten op je geliefde bestrating. Een echte win-win situatie dus; mooi zwart en gelijk onderhoudsvriendelijk vanwege de impregneerlaag! WS Imperial Black dient aangebrachte worden in 2 lagen en kan gemiddeld een oppervlakte van zo’n 15 vierkante meter bedekken.

Het resultaat van WS Imperial Black

WS Seal & Protect
Met WS Seal & Protect zorg je er voor dat je nieuwe sierbestrating langer mooi blijft! Met Seal & Protect van WS kan je bestrating impregneren, maar ook vergrijsde of verkleurde bestrating de kleur weer laten terug komen en daarnaast ook een beschermlaag aanbrengen zodat groene aanslag geen kans meer maakt. Zorg je er wel voor dat je de bestrating eerst reinigt met WS Advance? Zo werkt WS Seal & Protect nòg langer en beter!

Geef een reactie